Bursa havuz firmaları içinde biytaş 35 yılı aşan deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet veriyor. Fiyat kalite dengesi açısından kıyaslandığında öncelikle tercih edilen biytaş, olimpik yüzme havuzu, aqua park imalatı, gösteri havuzu, süz havuzu, ışıklı gösteri havuzu, site ve villa havuz imalatında müşterilerine güven veriyor.

 

1985 yılında makine mühendisi Suat Gülçimen proje ofisi olarak kurulan biytaş, mühendisler uygulama da yapmalı anlayışı ile ısıtma, soğutma, havalandırma, havuz, sauna imalatı yapmaya başladı. Çalışmaları ile Bursa içinde tercih edilen biytaş zamanla önce güney Marmara sonra da tüm Türkiye’de imalat yapmaya başladı. Bursa havuz firmaları arayışında olanlar, otel ve kaplıca havuz, site havuz villa havuz, olimpik yüzme havuz, gösteri ve süs havuz ışıklı gösteri havuzu yaptırmak isteyenler biytaş tarafından yapılan kaliteli havuzları tercih ediyor.

 

Bursa havuz firmaları biytaş kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin tercihlerine göre özel imalatları, kaliteli malzemeleri ile en iyi havuz imalatı konusunda tercih sebebi oluyor. Nilüfer Ticaret Merkezi’nde faaliyet gösteren biytaş Bursa’da çok önemli projelere imza attı ve atmayı sürdürüyor. Bursa’da havuz firması arayanların ilk tercihi hep biytaş oluyor.